Wil jij gemotiveerde studenten en minder werkdruk?

Dan is deze masterclass beroepsonderwijs jouw kans.

Herkenbaar?

Je werkt erg hard om je lessen aantrekkelijk, uitdagend en doelgericht te maken. Je plant SLB-gesprekken in je lunchpauze en moet dan ook nog alle administratie bijwerken.

Ondertussen hangt de student achterover en vindt dat de opleiding méér moet doen!

Masterclass

Wanneer je je inschrijft voor de masterclass bieden we je tools en strategieën om als docent weer goed en uitgerust voor de klas te staan en je studenten weer gemotiveerd zien raken.

Onder begeleiding van 1 van onze adviseurs wordt scherp gemaakt waar de sterke en zwakke punten liggen in jouw opleiding.

Gratis masterclass (t.w.v. € 295,- p.p.)

Tijdens deze gratis masterclass (t.w.v. € 295 p.p.) van OAB Dekkers staan onze adviseurs/ trainers naast je met maar één doel: Excellent onderwijs voor alle studenten in Nederland!!

We willen de kans niet missen om hier samen met jou aan te werken.

13 april voor HBO (MBO is helaas vol)

Samen werken we aan

Herken jij bovenstaande uitdagingen?

Dan is de masterclass een unieke kans om tot beter onderwijs te komen.

OAB Dekkers werkt al ruim 14 jaar in het beroepsonderwijs, onze missie is excellent onderwijs voor iedereen. Daarom bieden wij deze dagen gratis aan! Ons advies is altijd persoonlijk en altijd maatwerk, zonder jou hebben wij geen bestaansrecht.

 

Hoe werkt het? Hoe zit het met de motivatie van jouw studenten en ben jij eigenlijk te druk om er goed over na te denken hoe dat te verbeteren. Schrijf dan in!

Zodra je hebt ingeschreven nemen wij telefonisch contact met je op om jouw vraag te verhelderen. Tijdens de masterclass wordt jouw vraag centraal gesteld in een groep met gelijkgestemden. Je gaat naar huis met concrete actiestappen die je direct kunt toepassen.  stel vraag (betrek ze) en geef leiding (met simpele stappen)

In 5 stappen naar excellent onderwijs

  • Gratis inschrijven
  • Gratis persoonlijke begeleiding OAB Dekkers team
  • Ontdek jouw startpunt - gratis opleidings kwaliteitscheck
  • De Masterclass in Amersfoort
  • Opbrengst met de een stappenplan en strategie jouw opleiding/team verbeteren

Let op de Masterclass MBO is vol. Je kan je hiervoor niet meer inschrijven. Voor de Masterclass HBO zijn nog wel enkele plaatsen beschikbaar.

Schrijf je nu in voor de masterclass